Jag ogillar vinsten, men behåller pengarna.

Många "sossar" och Lars Ohly tycker det är legitimt att behålla pengar som de själva anser att alla andra skall betala. Det kan gälla ROT-avdrag, RUT-avdrag eller vinster på bostadsrättsförsäljningar. Det som är mest beklämmande är hur de resonerar om skatt.
Skatt är i deras värld på något vis något man skall vara lycklig över att betala. Lycklig att betala in till politiker och administratörer som själva godtyckligt bestämmer över dess användande. Lycklig över att man kan vara med och gynna någon som inte alls är värd det. 
Det handlar inte om sjukvård och vägar. Det handlar om så mycket mer. Det handlar om bröllop, bonusar till chefer, toblerones, chartrade regeringsplan till odefinierade mål, bidrag som aldrig når fram, snöskottning som uteblir, tunnelbanor som står still osv osv...
Den självklara idén är: Nån annan betalar. Eller OPM som det så vackert heter, Other Peoples Money. Låt det stanna där och inse att det är dags att få kontroll över din egen tid, dina egna medel och framför allt låt den som är klokast att fatta dina beslut fatta dem åt dig. Du själv. Säg nej till hyckleri och dubbelmoral. Skratta bort vänstern.  

Kommentarer
Postat av: Stefan

Äntligen en sund politisk blogg!!!



Avskaffa alla skatter. Varför ska jag tvingas betala för en dålig utförd service och inkompetenta politiker som roffar åt sig pengar och förmåner. Skatterna har förlamat Sverige – ingen vill jobba (hårt) när man får ersättning och service gratis från staten. Lösningen är enkel: privatisera allt och låt var och en själv bestämma vad man vill lägga pengarna på och ta ansvar för sina egna liv.



Keep up the good work!

2010-03-04 @ 11:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0