FRA = fascism?

Vi kommer alla att kunna bli avlyssnade och få våra mail kollade. FRA skall få den rätten. På onsdag 18/6 2008 röstar de borgerliga genom detta. De enda som röstar nej är miljöpartiet. Heder åt dem. Orwells bok 1984 tenderar nu att förpassas till barnbokshyllan.

Vem försvarar dessa idiotiska grepp. Det är inget att oroa sig för så länge man inte gör något olagligt, säger de få som vågar försvara detta.  Tänk då vilka som får makten över våra ord. Politikerna.

I senaste valjarundersökningen från SIFO kunde vi se att Sverigedemokraterna får över 4 %. Alltså en plats i riksdagen. Är det sådana tokstollar vi vill skall kunna kontrollera oss och straffa oss om vi säger fel saker. Dax att emigrera? Det kanske inte går?  Kanske finns det Spaniendemokrater eller Thailandsdemokrater också...sånna som inte heller vill ha invandring...

Kommentarer
Postat av: S. Turkoe

Jag tror inte det är Sverigedemokratena du skall vara rädd för, däremot Marita Ulvskog och dess mini-stasi Expo kommer nog inte att tveka att ta till alla tänkbara medel om makten och härligheten är hotad.

2008-06-23 @ 10:51:32
Postat av: Indoktrinerad

Jag är rädd för alla politiker. Mer rädda för en del än för andra. Det finns fler bland SD.s anhängare som inte har rent mjöl i påsen än bland anhängare i andra partier...

2008-07-01 @ 14:09:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0