Moderata rasister

Moderaterna håller på att utforma ett framtidsprogram som bland annat tar upp frågan om invandring. I förslaget vill man att alla invandrare skall skriva på ett sk "svensk-kontrakt" som tar ifrån dem eventuella bidrag om de inte sköter sig efter att ha invandrat  till Sverige.
Egentligen borde ett sådant kontrakt gälla alla och envar i ett försäkringssystem, alltså de som redan bor i Sverige också.. Kontraktet borde vara av två-vägskaraktär så att statens skyldigheter till skattebetalaren också stod inskrivet. Tyvärr är förslaget bara riktat till invandrare och därmed rent rasistiskt. Moderaternas partisekreterare Per Schlingmans utgångspunkt är också att alla invandrare per definition är presumtiva bidragstagare och att svenskar är fina och laglydiga.
En sådan människosyn påminner om Hitlers fasoner på 40-talet.  Kanske lägger man detta förslag för att attrahera Sverigedemokraternas väljare och eliminera SD i valet. Tyvärr tror jag taktiken är helt fel och spelar dem i händerna istället.
Många invandrare har varit med och byggt upp detta land (bla hela arbetskraftsinvandringen på 60-talet). Vi har Zlatan, Reinfeldt, Schlingman, drottningen, brottaren Ara och många fler som inte har alltför svensk-klingande namn. Dessa är ändå förbild för många. Är de dem vi vill komma åt? 
Annars finns namn att nämna som Clark Olofsson, Knutby-pastorn och Tomas Quick mfl. Varför skall dessa inte skriva på kontraktet? Varför bara invandrare?
Varför envisas vi svenskar med att tro att vi är så superior. Arier?

RSS 2.0